Talatpaşa Ortaokulu


Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:35-15:30
Isınma: Katı Yakıt
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006

Telefon - 0 282 361 2013

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://talatpasaortaokulu59.meb.k12.tr

Adres - Turan Mahallesi Vatan Caddesi No 84/2 Muratlı TEKİRDAĞ

Derslik :15
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi, Turan Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Turan Mahallesi Vatan Caddesi No 84/2 Muratlı TEKİRDAĞ

Ulaşım Şehir merkezinden 30 dakika aralıklarla otobüsle gelip gidilmektedir. İlçe otobüs son durağıyla okul arasındaki yürüme mesafesi 10 dakikadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 23 km uzaklıkta, ilçe merkezinde bulunmaktadır.