5.Sınıf Velilerimizle Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik ve

5.Sınıf Velilerimizle Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik ve " Ortaokul Velisi Olmaya Hazır mıyım?" Konulu Seminerimizi Düzenledik...

29.09.2022 Perşembe günü saat 15.40'ta 5. sınıf velilerimiz ile veli toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda 5. sınıf rehber öğretmenlerimiz Nigar KARAKULAK ve Nagihan AKTÜRK öğretmenlerimiz velilerimizle öğrencilerimizin okula yönelik olumlu tutum geliştirmeleri, okul kuralları, akademik başarının artırılması gibi konularda istişare ettikten sonra psikolojik danışmanımız Aynur Mutlu AKAY tarafından " Ortaokul Velisi Olmaya Hazır Mıyım?" konulu sunum yapılmıştır. Toplantıya toplam 15 veli katılım sağlamıştır.Toplantıda aşağıdaki konular hakkında velilerimiz bilgilendirilmiştir:

·         Ortaokul Kademesi Amacı

·         Veli Hak ve Sorumlulukları

·         Kayıt İşlemleri

·         Öğrenci Nakil İşlemleri

·         Ders Saati ve Teneffüs

·         Ortaokulda Neler Değişti?

·         Devamsızlık İş ve İşlemler

·         Öğrencinin Başarısının Değerlendirilmesi

·         E-Okul'un İşlevi

·         Olumsuz Davranış Yaptırımı

·         Öğrencilerde Sınıf Başkanlığı ve Nöbet

·         Kılık Kıyafet

·         Okul Servisi

·         Okul-Aile Birliği

·         Rehberlik Servisi

·         Ortaokul Velileri Nelere Dikkat Etmelidir?

29.09.2022 139

29-09-202229-09-202229-09-202229-09-2022