"Tatilimi Yaptım Okuduğum Kitapla Okuluma Dönüyorum" Projesi

Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Tatilimi Yaptım Okuduğum Kitapla Okuluma Dönüyorum" Projesini gerçekleştirdik.

23.09.2022 104

Öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, değerlendiren, geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşları ile kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak onların bilimsel, sosyal, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafındandüzenlenen "Tatilimi Yaptım Okuluma Bir Kitapla Dönüyorum" projesi öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Proje kapsamında okulumuzda tüm öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla kitap okuma etkinlikleri yapıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerimiz hem kitap okuma hem de daha önce okumuş oldukları kitapları tanıtma fırsatı buldular. Tanıtılan kitapları ilgiyle dinlediler. Öğrencilerimize yaptığımız duyurular neticesinde; öğrencilerimiz okudukları kitapları okulumuza getirerek okul kütüphanemizin zenginleşmesine katkı sağladı.

23-09-202223-09-202223-09-202223-09-202223-09-202223-09-2022