Tekirağ Projesi Kasım Ayı Faaliyetleri Kapsamında Öğretmenlerimizle Mesleki Tecrübe Paylaşımı ve Eğitim Makalesi Üzerine Müzakere Yaptık

Tekirağ Projesi Kasım Ayı Faaliyetleri Kapsamında Öğretmenlerimizle Mesleki Tecrübe Paylaşımı ve Eğitim Makalesi Üzerine Müzakere Yaptık

Okulumuzda Tekir-ağ Projesi Kasım ayı çalışmaları kapsamında Ulusal ya da uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış bir eğitim makalesi öğretmenler tarafından okunarak müzakere edildi.

USBAD Uluslararası Sosyal Bilimler Akademi Dergisinde yayımlanan Adem BAYİRLİ (Doktora Öğrencisi, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı/ Eğitim Bilimleri Bilim dalı, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Ankara Üniversitesi) adlı akademisyenin 'Singapur Eğitim Sistemi İle Türk Eğitim Sisteminin Karşılaştırılması Ve Türkiye İçin Çıkarımlar' makalesi öğretmenler odasında incelendi ve notlar alınarak karşılaştırmalar yapıldı.

Ayrıca USBAD Uluslararası Sosyal Bilimler Akademi Dergisi yayımlanan Selçuk ARABACI ve Güldem DÖNEL AKGÜL adlı akademisyenlerin Fen Bilimleri Ders Kitaplarına Bir Bakış: Türk İslam Bilim İnsanları makalesi de incelendi.

Yine Tekir-ağ projesi kasım ayı çalışmalarından olan tecrübeli öğretmenlerin mesleki alandaki tecrübelerini diğer öğretmenlerle paylaştığı bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte okulumuz Fen Bilimleri öğretmenlerinden Yunus Emre CEYLAN alanı ile ilgili ''Proje nasıl hazırlanır?'',Proje hazırlama süreçleri nelerdir? ve TUBİTAK 4006BİLİM FUARI projesi nasıl gerçekleştirilir gibi konu başlıkları altında bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonunda öğretmenlerle soru cevap yapılarak eksik kalan yerler tamamlandı ve sunum sonlandırıldı.

22.11.2022 149

22-11-202222-11-202222-11-202222-11-2022